Családi ház építéssel, kivitelezéssel kapcsolatos szolgáltatások

A Pannon Építőműhely Kft. bemutatásaA Pannon Építőműhely Kft. elsősorban Budán és Buda környékén valósítja meg az igényes, magas minőségi elvárásokkal rendelkező építtetők ingatlan álmait.

Szolgáltatásainkra a magas minőségen felül a komplexitás jellemző, hiszen több, ingatlan építéshez kapcsolódó szakterületet és teljes szakmai kapcsolatrendszerünket is integráljuk szolgáltatásunkba.

Vállalatunk küldetését a több munkanemből felépülő, komplex generálkivitelezői feladatok mérnöki megoldása jelenti, amely során maximálisan szem előtt tartjuk megrendelőink egyedi igényeit. Kiemelt figyelemmel kezeljük az épületek energiahatékony működését biztosító megoldásokat, energetikai tanácsadással foglalkozó üzletágunk hat modul alapján alakítja ki az egyes épületek energetikai koncepcióját, valamint igény esetén elkészíti az energetikai tanúsítványt.

A Pannon Építőműhely Kft. szerepel a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara felügyelete alá tartozó Építésügyi Regisztrációs Iroda nyilvántartásában, így biztosított a hatályos jogszabályok szerinti építőipari munkavégzés jogszerűsége.

50.000.000 Ft éves keretösszegű felelősségbiztosítással rendelkezünk az építési vállalkozói tevékenységünkre vonatkozóan, amely biztosítás kiterjed az esetlegesen foglalkoztatott alvállalkozóinkra is, valamint 10.000.000 Ft keretösszegben kiterjed az esetleges környezetszennyezési felelősségünkre is.

100.000.000 Ft éves keretösszegű felelősségbiztosítással rendelkezünk az energetikai tanúsító, energetikai auditor, műszaki ellenőr és felelős műszaki vezetői tevékenységünkkel kapcsolatban.

A Pannon Építőműhely Kft. szerepel továbbá az APEH regisztrált számlakiadó nyilvántartásában, ezért az általunk kibocsátott számla alkalmas az állami kedvezmények igénybevételére, valamint szerepel az APEH köztartozásmentes adózókat nyilvántartó adatbázisában is.

Szolgáltatásaink


                Lengyel Ágoston és Lengyel Kristóf cégvezetők

Munkatársaink

Lengyel Ágoston - ügyvezető
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, építési műszaki ellenőr
Ybl Miklós Főiskola, építészmérnök
Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola, közgazdász

Ácsné Benyó Magdolna - műszaki vezető
Ybl Miklós Főiskola, építészmérnök

Márk Balázs - műszaki koordinátor
Kecskeméti Főiskola, Kertészeti Főiskolai kar, kertészmérnök

Épületenergetikai tanácsadó üzletágban dolgozó munkatársaink > > >
Online árkalkuláció

Online árkalkulátor Készítsen online árkalkulációt a családi ház vagy társasház becsült építési költségeire. Nincs más dolga, mint az alapterületi adatokat megadni, ez után - a közelmúltban végzett kivitelezéseink alapján - rögtön láthatja a becsült kiviteli költséget. Árkalkulátor > >


Mit érdemes hőszigetelni?

Energiahatékonysági számítás Melyik határoló szerkezeteket lehet a leghatékonyabban hőszigetelni? Milyen nyílászárót érdemes beépíteni? Mi az egyes szerkezetek hőszigetelésének megtérülési ideje? Szolgáltatásunk segítségével meghatározható, hogy a családi ház építése során mely szerkezetek szigetelésével biztosítható a leggyorsabb megtérülés. Energiahatékonysági számítás > >


A külső falak optimális hőszigetelése

Fal hőszigetelés Milyen vastag hőszigetelést érdemes a falon elhelyezni? A családi házak építése, felújítása során jellemzően előforduló falazatok - hőszigetelés nélküli ill. hőszigetelt állapotára vonatkozó -hőátbocsájtási tényezőjét találja meg a táblázatos formában. Falazatok U értéke > >


Építőipari jogszabályok

Építési törvény Építési törvény, OTÉK
Az akadálymentes építészet követelményei, előírásai
7/2006. számú TNM rendelet az Épületek energiatanusításáról
191/2009. számú Kormányrendelet az Építőipari kivitelezésről
Építési törvények, rendeletek > >


"Épületek energiatanusítása" rendeletről

Épületek energiatanusítása Az "Épületek energiatanusításáról" szóló rendeletről közérthetően. A 7/2006. (V. 24.) TNM rendelet háromszintű követelményrendszerének rövid bemutatása. Családi házak, társasházak építésére vonatkozó energetikai előírások.
7/2006. TNM rendelet > >


Hírlevél feliratkozás >>

Pályázatfigyelő >>

Épületenergetika üzletág >>


SZAVAZZON!
Mi érdekeli Önt leginkább?
Melyik témában olvasna legszívesebben cikket?

Aktív házak
Passzív házak
'Közel 0' házak
Okos házak

HÁZÉPÍTÉS KALKULÁTOR:Online házépítés kalkulátor


ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉS:Energetikai tanusítvány készítés

TÉMAAJÁNLÓ
»Zöld házak »Házbemutató »Okos házak »Fenntarthatóság »Luxus »Energiahatékonyság 

general building contractor - english
Kapcsolat