Generálkivitelezés -

Okos házak

« Vissza a főoldalra

Okos házak


Okos ház, tudatos élet 2. rész

A cikk első részében bemutattuk, hogy mitől nevezhetünk okosnak egy házat. Az energiatakarékos és intelligens technológiával rendelkező rendszerek és berendezések együttes hatása teszi ezeket az épületeket tudatossá. Ebben az írásban mélyebb betekintést nyerhetünk az okos házak működésébe.

Részletes leírás »


Okos ház, tudatos élet 1. rész

Okos ház. Egyre többet hallunk róla, de vajon tudjuk-e, hogy mitől okosabbak, mint a hagyományos házak? Mit tudnak, amit azok nem? És miért lesz jó nekünk, ha intelligens házban lakunk? Ezekre a kérdésekre igyekszünk választ adni ebben az írásban.

Részletes leírás »

Az épületautomatizálás innovációi napjainkban

Nem mondunk újat azzal, hogy az épületautomatizálási megoldások jóval lassabb ütemben fejlődnek, mint az olyan, fogyasztóknak szánt termékek, mint amilyen a mobiltelefon vagy a televízió. Annak, hogy az épületautomatizálási iparág az új technológiákat nem azonnal adaptálja, főként az az oka, hogy a szakemberek először szeretnék látni, hogy az innovációk hogyan teljesítenek és bizonyítanak más területeken, és megfelelnek-e az elvárásoknak.

Három olyan technológiai trendet mutatunk be, melyek a hétköznapi használat után az épületautomatizálásban is terek kaptak.Részletes leírás »


Biztonság és kényelem, e kettő kell nekem

Az intelligens otthonok legnagyobb előnye, hogy minden kívánságunkat teljesítik, ha kényelemről és biztonságról van szó. És persze ne feledkezzünk meg még egy „apróságról”: az okos házak energiatakarékosságának hála sok-sok pénzt megtakaríthatunk.Részletes leírás »

Okos ember okos házban él

Ma már mindenre használjuk az „okos” jelzőt, legyen szó telefonról, TV-ről, hűtőgépről, de a házunkat is kiokosíthatjuk, ha akarjuk. És miért ne akarnánk? Hiszen a modern technológiákkal felszerelt otthonok amellett, hogy jóval kényelmesebbek, mint „butább” társaik, még a költségeken is segítenek spórolni. De mi kell ahhoz, hogy házunk intelligenciaszintje megemelkedjen?Részletes leírás »


Hírlevél feliratkozás >>

Pályázatfigyelő >>

Épületenergetika üzletág >>


SZAVAZZON!
Mi érdekeli Önt leginkább?
Melyik témában olvasna legszívesebben cikket?

Aktív házak
Passzív házak
'Közel 0' házak
Okos házak

HÁZÉPÍTÉS KALKULÁTOR:Online házépítés kalkulátor


ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉS:Energetikai tanusítvány készítés

TÉMAAJÁNLÓ
»Zöld házak »Házbemutató »Okos házak »Fenntarthatóság »Luxus »Energiahatékonyság 

general building contractor - english
Kapcsolat